Blog

2014.08.20 22:40
Hát ez egy szipi-szupi nap volt. Napközben a szívemmel beszéltem utána kimentünk a vízi illetve légi parádéra és nagyon jó volt. Jól elültem a fenekem és azt hiszem jól megettek a szúnyogok. Ők se panaszkodhatnak már ma. A tűzijáték csodaszép volt. Főleg a görögtűz mindig is az volt a kedvencem. Persze mint mindig egyetlen személy hiányzott és az az Ádám volt és a cukisága. Tele volt a Tisza part párokkal köztük apukám és mostohaanyukám is. Olyan rossz nézni mikor az ember tudja, hogy igazából ott van neki a párja csak nem mellette éppen, nem csókolhatja meg, foghatja meg a kezét és ölelhetni meg és ennél nincs rosszabb érzés. Én most éreztem és nem akarom többet. Egyébként meg hiányolni valakit jó is és rossz is, hiszen egy hétig nem látod viszont mikor meglátod és a nyakába ugorhatsz és megcsókolhatod annál jobb érzés nincsen. :$
 
Mivel nincs mit írnom témát váltok és most vagy én ragadtam le a múltban vagy az emberek tényleg ennyire negatívak vagy csak én vagyok túl pozitív?! Nem értem minden régi barátom a cuki énjéről átvált bunkó fiú/lány stílusba és már kezdem kicsit unni lám ott van exem ő is egy nagy tapló lett és még van pár... Túl sok a baj, túl sok! 
 
Holnap ha lesz valami új írok ha unalmas nap lesz talán akkor is. 

2014.09.01 23:38

Ismeritek az érzést mikor valami új jön és a végtagjaid remegnek, a hasad görcsöl, a fejed feszít az idegességtől? Hát nekem így kezdődött az első nap az új suliban. Nagyon féltem, hogy milyen osztályom lesz, valaki szóba fog e állni velem és sorolhatnám társait. Otthon indulás előtt bevettem még egy hányinger csillapítót is mert olyan ideges voltam, hogy hányingerem volt. Majd az osztályba érve leültem egy szabad padba, az osztályteremben lévők már beszélgettek és ismerkedtek én meg csak úgy ültem egyedül, majd megszólalt a csengő...becsengettek. Ekkor egy lány ült mellém. Az első órán meg se mukkantunk, majd szünetbe megtört a csend, a hasam megnyugodott, a fejfájás elmult és mindennel együtt a remegés is, megnyugodtam. Majd bejött a tanár és elkezdte mondani a mondandóját mi meg figyeltünk. Aztán évnyító volt amit elmosott az eső félig de ott is elkezdtem beszélgetni csak másik lánnyal aki szintén hasonló helyzetben volt. a következő órák pedig már csak úgy teltek és teltek és már dél is volt mentünk haza. Miután kimentem a suliból lényegébe véve mondtam magamban jó nap volt annak ellenére, hogy reggel rosszul voltam az ijedségtől.

 

 

2014.10.11 23:48

Rádöbbentem, hogy ez már középiskola és arra is, hogy már nem fogok úgy jó jegyet szerezni ha csak figyelek órán tanulni is kell. Sajnos Ádámmal kevesebbet tudnék foglalkozni bár én ezt is megoldom és még ha fáradt is vagyok van ilyen túlélem. Viszont Ádámmal is foglalkozok és közben pedig tanulok is. Ő nem tud szolni ha lesz rossz jegyem és közbe vele is tudok lenni. Ezen kívűl az összes nap ugyan olyan suli, haza, Ádám, tanulás. 

Volt közbe ugyebár minden hónap 11-én a hónap forduló az elsőnél beteg voltam, ma meg itt vagyok apumnál a bátyámmal, feleségével, apum feleségével és mostohatesómmal. Nem mondom nem jó itt de szívesen lettem volna Ádámmal bár ő pecázni volt de még a büdös halak se kergettek volna el mellőle ezen a napon mert még egy hónap fordulót se sikerült megtartanunk.  Majd a következő reméljük jobb lesz és elmegyünk valammerre ketten, mert már jó lenne. Bár mindig azt mondtuk majd a következő. Hát ennyit a következőről. 

Megpróbálok írni holnap is! :)

2014.11.19 15:19

Mivel az életem teljesen megváltozott így a blog is megváltozik. Minden más és minden valós, ami hihetetlen! Nagyon érdekes dolgok történtek mostanság így úgy döntöttem folytatom egy másik című menüponttal ahol már a valódi neveket használom nem a kitaláltakat bár felfedni ki is vagyok valójában nem kis lépés egy olyasfajta lánytól mint én. Remélem miután megtudjátok kivagyok azok után is olvasni fogjátok a blogomat. :)

Jó szórakozást a folytatáshoz! ;)

<< 1 | 2